Leiderschapsreis
Leiderschapsreis-Hans Krol

Leiderschapsreis

Wanneer je leiding geeft is het belangrijk dat je af en toe een moment neemt om weer even bij jezelf te komen. Waarom doe je ook alweer wat je doet? En… zit je nog wel op de juiste weg? In september 2014 gaan we met een groep van acht leiders uit organisaties vier dagen naar het Limburgse Geuldal om vier dagen lang een aantal belangrijke levensvragen te onderzoeken.

Leider binnen een organisatie? Ga mee!

Wat maakt een goede leidinggevende? Hoe kan ik in verbinding blijven met mijn team en tegelijkertijd met mezelf? Tijdens deze vierdaagse reis maken we met een kleine groep een reis naar het binnenste van onszelf. Geef jij leiding binnen een organisatie? Ga dan met ons mee. Doordat we met een relatief kleine groep zijn ontstaat er al snel een veilige sfeer waarbinnen ieder voor zich kan werken aan zijn eigen uitdagingen.

Programma

Het programma is afwisselend ingericht. Tijdens diverse sessies praten we met elkaar over de essentie van leiderschap. Deze sessies worden afgewisseld met diverse actieve oefeningen in het buitengebied waarin je belangrijke inzichten krijgt in waarom specifieke dingen wel of niet werken binnen teams. Daarnaast is er meer dan genoeg ruimte om met elkaar te wandelen en te praten over de essentie van het leven.

Direct informatie aanvragen!