Businesscoach Hans Krol

Rust en kracht. Deze woorden typeren Hans Krol uitstekend, zowel als mens als zijn zakelijke aanpak. Met zijn succesvolle praktijk wil hij mensen en organisaties krachtig en zakelijk begeleiden. Dat deed hij de afgelopen jaren met veel succes binnen zijn bureau met een groot team en de laatste jaren als zelfstandig businesscoach.

Organisaties helpen veranderen

Met zijn bedrijf Karolus Business Transformations helpt hij organisaties om te veranderen. Hans studeerde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en werkte onder meer bij Novius en Cap Gemini. In zijn loopbaan komt telkens de harde en zachtere kant terug. Hij is zowel bedrijfseconoom als transpersoonlijk psycholoog. En zowel bestuurlijk informatiekundige als consultant. Hans Krol is echtgenoot en vader en woont en werkt in Driebergen.

Visie op organisaties en verandermanagement

Vanuit mijn ervaring met verandermanagement heb ik een visie en model ontwikkeld dat de kern raakt van veranderingen in organisaties. In iedere organisatie is het belangrijk dat er balans is tussen de structuur van de organisatie en de cultuur van de organisatie. Gedrag van mensen is bepalend voor de sfeer binnen teams en uiteindelijk voor de output van de organisatie. Het is daarom belangrijk om de systemen en processen aan te laten sluiten op het denken en doen van medewerkers en vice versa.

Een organisatie komt het beste tot zijn recht als ratio en gevoel in balans zijn. Op deze manier kan er leiding worden gegeven vanuit verbinding en kunnen mensen met hart en ziel hun werk doen terwijl er op output kan worden gestuurd. Neem vrijblijvend contact met me op en met plezier vertel ik u meer over mijn visie.

Interview met Hans Krol

Veel mensen en organisaties ervaren onrust. Hoe krijg je rust als basis voor groei? Businesscoach Hans Krol uit Driebergen heeft daar één sleutelwoord voor: verbinding. Niet alleen binnen de organisatie, maar vooral binnen jezelf. Verbind hoofd en hart, zegt Krol. Verschillende organisaties heeft hij op deze manier succesvol geholpen.

Hoofd en hart verbinden

‘Mensen en organisaties kunnen alleen optimaal resultaat behalen wanneer hoofd en hart in verbinding zijn.’

Ervaringsdeskundige

Krol helpt professionals om dit zakelijk succes te bereiken, op dezelfde manier die hij zelf heeft ervaren.

Nieuwsgierigheid

‘Ik ben ongelofelijk nieuwsgierig, ik heb mijn eigen reis gehad en ik raak nooit uitgekeken op mensen.’

Neem contact op met Hans Krol om een vrijblijvende afspraak te maken. Hij neemt graag de tijd voor u.